Klikkaan edellisen postauksen lopun auki http://www.blogilista.fi/newtop.php?start=5558 ja päädyn tälle sivulle http://richt.typepad.com/vivikka_richt/. Se on nyt viimeinen joka näkyy klikatessani listalla. Se on päivitetty viimeksi 23.10.2006 ja tilaajiakin on peräti 23, mutta lukijoita vain 10, johtunee verkkaisesta päivittelystä! Tässä huomaatte rakkaat lukijani kuinka tärkeää on tiuha päivittely jos haluaa yltää blogilistojen kärkeen! No se siitä ja jatketaanpa eteenpäin.

Seuraavaksi päädyn pähkinään. Se on näitä tällaisia blogeja joissa blogin luoja ei osaa ilmaista itseään kovinkaan kiinnostavasti ja se ohitetaan nopeasti, se on ilmoittautunut blogilistalle jo 29.6.2005! Eipä siitä enempää, eipä siihen enempi palata, ainakaan minä.

Seuraavaksi päädyn enkelinkakkaan ja tarinaan koirasta. Oletan, että kaikki lapset jotka eivät ole eläneet "luonnollista elämää" eläinten kanssa haluavat jonkin lemmikin. Enkelinkakasta tulee mieleeni myös vastikään lukemani Outi Alanteen kirja "Neiti N'n tarina", se kertoo S/M seksistä pitävästä Ninasta! No jaa, tää on nyt taas loppu tältä erää, ei kovin kummonen saalis tällä kertaa, mutta jotain kuitenkin eli todistanee, että lopussakin on lukemisen arvoisia tekstejä! En taida päästä loppua pitemmälle? Niin enkelinkakassa on panostettu ulkoasuun joka on kiitettävää, mutta ilmeisesti enkelinkakan tekijällä on tosi iso näyttö, jota minulla taas ei ole ja minun näytölläni enkelinkakan sivut eivät pääse täysin oikeuksiinsa! Kaikkea pitäisi miettiä sivuja luodessaan!

No joo, jatkuu taas tulevaisuudessa...