Tänään blogilistalle on ilmoittautunut 7264 blogia.

Kirjoitetaan osoite:

http://www.blogilista.fi/newtop.php?start=7264

Kuka tänään on viimeinen? Vasta tästä osoitteesta löytyi viimeiset?

http://www.blogilista.fi/newtop.php?start=5764

Luetuimmat-lista

Blogilistan viikon luetuimmat blogit (sivu 58.64)

Tällä listalla blogit on järjestetty lukijamäärän mukaiseen järjestykseen. Lukijoiksi lasketaan ne, jotka ovat lukeneet blogia Blogilistan kautta edellisen 7 päivän aikana. Edellisen vuorokauden sisällä päivitetyt blogit on merkitty huutomerkillä. 

Avaan 5688. Se on parisuhteen kuvaus, päivitetty viimeksi 10.10.2006. Onhan näitä, mutta ilmeisesti nämä kiinnostavat kohtuullisesti, koska tilaajia on 14?

Seuraavana on Murti Bing jossa on nelisen juttua ja sitten blogi on hylätty ja päivitetty viimeksi 7.6.2006. Blogin pitäjällä näyttää olevan useita muitakin blogeja. Tilaajiakin 5! Mielenkiintoista, että hänen mielisäveltäjiinsä kuuluu Arvo Pärt! Minäkin pidän Pärtin sävellyksistä, hänestä en oleta monienkaan pitävän tai tietävän edes.

Jalaksilla on koiraharrastajan blogi, koirat ovat vetokoiria ja matokuurista on viimeksi ollut kyse. No jaa, päivitettykin sitä on aika äskettäin 20.11.2006 ja tilaajia kaksi. Eipä ulkoasullisesti juurikaan erotu.

Huuhaablogi on katsonut viimeksi jalkapalloa, tasapeli on tullut Portugalin kanssa syyskuun kuudennen päivän päivityksen mukaan. Sen jälkeen sitä ei ole päivitetty. Tilaajia on yksi, kommetoijia muutama.

Seuraava on Nöyrin palvelijanne, mielenkiintoiselta kuulostava nimi, tilaajiakin 24! Mutta jutut ovat loppuneet lyhyeen tasan kaksi juttua huhtikuun lopulta 2006? Ilmeisesti  jokin huumoriyritelmä?

Less Or Moren ideaa en edes ymmärrä, enkä jaksa perehtyä siihen?

Sukellus.fi olikos tämä blogi tärkeä tedottaja tsunamionnettomuuden aikoihin?

Viimeisenä on alin juttuja, päivitetty 1.11.2006 tilaajia yksi.
Aika heikko otos tällä kertaa! Tuossa edellisessä postauksessa oli mielenkiintoisia blogeja kannattaa kurkata niitä. Päivitys pitkittyi koska söhlin yhden postauksen, enkä löytänyt sitä enää mistään ja luovutin sillä kertaa.

Huomaan, että blogi kannattaa esitellä nasevasti ja lyhyesti, myös blogin ulkoasuun kannattaa kiinnittää huomiota.

PS Huomaan, että tämä vie aika paljon aikaani eikä aikani taida riittää riittävän usein toistuviin päivityksiin. Kuitenkin olisi hyvä tuoda esille myös loppupään blogeja! Olisikohan kukaan kiinnostunut jakamaan tehtävää kanssani? Pankaa viestiä kommettilootaan jos joku olisi, niin annan sähköpostiosoitteeni tarvittaessa.

Alanpa ojentamaan yhdelle häntäpään blogille kukkasen, tänään sen saa:

Keittiön ikkunasta blogi

277082.jpg

Onnea keittiön ikkunalle!

Blogi on yksinkertaisuudessaan hyvä!